(recept
si oblíbilo 28 návštěvníků)
Břeclavské řízky-DĚKUJI MARTINCE72
![Břeclavské řízky-DĚKUJI MARTINCE72](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/10/120119/14/j122122.jpg)
Potřebné ingredience
Suroviny: 500g vepřové kýty 100g anglické slaniny 3 sterilované sladkokyselé okurky 1 cibule plnotučná hořčice 1-2 PL kečupu sádlo hladká mouka sůl, pepř
Postup přípravy
Postup
Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na troše sádla orestujeme nakrájenou slaninu, přidáme nakrájenou cibuli a na ní opečeme řízky. Potom přidáme na plátky (já dělala kostky)nakrájené okurky, podlejeme vodou a dusíme téměř doměkka. Šťávu dochutíme kečupem, případně dopepříme a dosolíme a dodusíme. Nakonec ji zahustíme moukou a provaříme.
Podáváme s rýží či bramborovou kaší,testovinama
Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na troše sádla orestujeme nakrájenou slaninu, přidáme nakrájenou cibuli a na ní opečeme řízky. Potom přidáme na plátky (já dělala kostky)nakrájené okurky, podlejeme vodou a dusíme téměř doměkka. Šťávu dochutíme kečupem, případně dopepříme a dosolíme a dodusíme. Nakonec ji zahustíme moukou a provaříme.
Podáváme s rýží či bramborovou kaší,testovinama
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/080818/19/b3740-1219080636.jpg)
Ledura
(upraveno)
22. 2. 2012, 22:06
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)